Ђорђевић: За опозицију су грађани само марионете

Министар за рад Зоран Ђорђевић изјавио је да председник Александар Вучић инсистира на решавању питања економских миграција, лично заговара политику мира, инсистира на отварању врата странцима и прихватању миграната који на путу до крајње дестинације привремено бораве у нашој земљи, а који доживљавају патњу какву је, подсећа, наш народ на сличан начин осетио у ранијим временима.

Ђорђевић је на тај начин реаговао на изјаву лидера Странке слободе и правде (ССП) Драгана Ђиласа који се недавно неочекивано осврнуо на изјаву председника Вучића, из марта 2018, да ће Србија до 2028-2030. имати једнак број људи који емигрирају са бројем имиграната који долазе и да то, како је навео Ђилас, може да помогне опстанку Србије.

„Оптужбе Ђиласа на рачун председника Вучића због јасног плана који има за опоравак наше земље, а коју су Ђилас и његови политички партнери упропастили, представља потврду да за опозицију грађани нису ништа друго него марионете које им служе за постизање личних циљева”, рекао је Ђорђевић.

Ђорђевић је рекао да они који су се „накрали на рачун сиротиње“, узели 619 милиона евра, који су лажима и манипулацијом успели да „срозају“ Србију и којима ништа осим личне користи није важно, треба да ћуте и да прихвате да Вучића грађани воле.

„Воле га зато што он брине о свом народу, марљиво ради, и зато што се резултати таквог рада виде”, рекао је Ђорђевић.

 

 

 

 

Извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »