Ђукановић: Изборни процес мора да буде што транспарентнији

Представник СНС-а Владимир Ђукановић рекао је да је презадовољан атмосфером на међустраначком састанку који се одржава уз посредовање ЕП, додајући да није очекивао да ће ти састанци бити тако позитивни.

“Искрено да вам кажем нисам очекивао да ће бити овако позитивно – да пожелите овакве састанке”, рекао је Ђукановић.

Упитан да ли под тим мисли и на представнике опозиције, Ђукановић каже да представници владајуће странке немају никакв проблем да испуне “шта год они траже”.

Ђукановић је навео и да ће данас на крају састанка бити донети и закључци, те да се чека да се види шта ће се договорити.

Истиче да се разговори настављају даље, јер изборни процес мора да буде што транспарентнији, што бољи.

“Спремни смо апсолутно шта год пожеле да им удовољимо, јер нам је у циљу да имамо што квалитетнију опозицију. Али, очигледно они имају један мали проблем, они неће да иду изборе јер знају да ће да доживе катастрофу и то је један једини разлог што они неће да иду на изборе. Никакви изборни услови њима не сметају, јер они не предлажу ништа, дођете и слушате испразну причу, никакав конкретан предлог нисмо чули”, рекао је Ђукановић.

Упитан да ли мисли на представнике опозиције који присуствују састанку или онима који нису дошли, Ђукановић каже да они који не долазе тек немају ништа конкретно да предложе.

“Ови што дођу имају неку ширу политичку причу око финансирања кампање и имају неке приговоре и ту смо спремни да им изађемо у сусрет, шта год пожеле, а ови што не долазе свесни су изборног фијаска, ево на КиМ најбоље је показано колико вреде, добили су 51 глас”, рекао је Ђукановић.

Коментаришући изјаву председника Нове странке Зорана Живковића о понашању представника СНС-а у присуству представника ЕП, Ђукановић је рекао да да он покушава да створи добар утисак о себи.

Рекао је да су владајућу странку похвалиле и невладине организације зато што излазе у сусрет опозицији, њиховим захтевима.

„Немамо никакав проблем, можемо да разговарамо, камо среће да је више оваквих састанака, одлично је, супер је атмосфера, према томе мислим да ће све бити у најбољем реду“, додаје Ђукановић.

 

 

 

Извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »