Козарев: Демократска странка Србије није предузела ништа по питању Косова и Метохије

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 22.08.2019.

 

Душан Козарев

члан Главног одбора Српске напредне странке

 

Aпсурдно је да се ДС С ишчуђава над дводеценијском америчком подршком независности Косова, будући да је „управо у јеку политичке моћи те странке у Приштини уз подршку САД једнострано проглашена независност КиМ“.

„И ДС С тада ништа није предузео, а уследила је серија признања независног Косова од стране неких од најмоћнијих држава света, а затим и мартовски погром и многи други злочини над Србима на Косову и Метохији“.

ДС С је учинила Србе на Косову и Метохији таоцима своје неактивности и да они деле одговорност за све што се нашем народу дешавало од 2008. године до данас.

Свако политичко проповедање мировања и такозваног замрзнутог конфликта заправо је пледирање за исељавање српског народа са Косова и Метохије.

„Ова влада и њен председник не спавају док наш народ страда и чине све да опстанак и останак Срба на Косову и Метохији учине могућим, јер без Срба од наше јужне покрајине остају нам само митови, који могу бити корисни као успаванке за челнике ДС С-а, али нашим сународницима живот не чине нимало лакшим“.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »