Михајловић: Опозиција мисли само на себе и своју власт

Потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић данас је, поводом критика опозиције у вези с отварањем „Милоша Великог“, рекла да је пуштање у саобраћај новог ауто-пута Србији донело понос и срећу и да се такав успех не сме претварати у мржњу само због тога што претходници тај посао нису успели да ураде.

„Много пута смо говорили да опозиција нема идеју и да јој није стало до грађана, а својим реакцијама на пуштање у саобраћај новог ауто-пута “Милош Велики“ показала је да смо били у праву. Можете да мислите и говорите и најгоре ствари о својим политичким противницима, али не смете због тога да идете против грађана и против своје земље, па да нападате и оно што је добро за грађане“, рекла је Михајловић.

Михајловић је навела да је у претходне четири године изграђено укупно око 300 километара ауто-путева, од чега 103 километра само у 2018. години, док су, поређења ради, у 2012. години изграђена 11,4 километара ауто-путева.

„Нико ауто-путеве неће нигде однети, они су нешто што остаје грађанима, без обзира на то ко је на власти. Ако неко не може да се радује успесима своје земље, тиме највише говори о себи. Грађани виде да кад неко напада оно због чега ће њима бити боље да такви политичари не мисле на њих и на њихов најбољи интерес, него на себе и своју власт“, рекла је Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »