Хрватски туризам: Французи резервисали вилу на Хвару, дочекали их багери и градилиште(ВИДЕО)

Млада Францускиња није слутила да ће уместо одмора из снова које је планирала да проведе у Хрватској, а  за који је била спремна издвојити позамашну своту, доживети велико разочарање.

Двадесет две године стара Џули је на Твитеру у неколико објава описала какву је непријатност доживела пре два дана након што је преко једног популарног сервиса резервисала смештај на Хвару.

С пријатељима је унајмила вилу за 6.420 евра за 10 особа, но уместо виле на локацији их је дочекало — градилиште.

Џули је снимила место на којем је требало да их дочека вила, но то је, према објавама, био тек почетак агоније.

Дошла сам у Хрватску 18. августа 2019. године, а вила коју смо резервисали и платили 6.420 евра за групу од 10 особа, смештену на острву Хвар, била је превара — пише Џули у првој објави.

На видеу који је објавила нешто касније јасно се види да је уместо објекта на оглашеном месту путић од шљунка те неколико багера и камиона.

Разочарани туристи нису имали превише опција него да контактирају службу за кориснике сервиса преко којег су резервисали смештај.

— Након што сам контактирала службу за кориснике, они су нас фино повукли за нос и понудили нам или опцију поврата новца у року од 10 дана или резервацију другог смештаја, али о нашем трошку. Тренутно се налазимо у Сплиту без икаквог преноћишта и без решења — пише очајна Џули.

Да ствар буде гора, према њеним речима ово није прва пропала резервација за исту локацију.

Неприхватљиво је да је резервација била могућа и након што смо сазнали од комшија да се недавно иста ствар догодила и другим људима. Неприхватљиво — пише Џули.

У кратком опису видеа написала је да их је на улазу локације коју су резервисали дочекала пустош и пет сати разговора са службом за кориснике!

Јутарњи лист је контактирао француску држављанку која је доживела непријатност како би од ње чули како се читава ситуација одвија, али се она није јављала.

Хрватски туризам: Французи резервисали вилу на Хвару, дочекали их багери и градилиште(ВИДЕО)

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »