Ђорђе Милићевић за ТВ Хепи о састанку са опозицијом на ФПН

Ђорђе Милићевић, потпредседник Народне скупштине и високи функционер СПС гостовао је на ТВ Хепи поводом састанка са опозицијом на ФПН.

-Логично би било, и добро да је опозиција прихватила позив председнице Народне скупштине Маје Гојковић и да се дијалог водио тамо где му је и место , у парламенту.

Са директним преносом?

-Наравно, са директним преносом. Законодавна активност и законодавна власт је 24 часа присутна у јавности, што је добро. Мислим да би то био и частан излаз за онај део опозије који себе назива СзС из једне тренутно, рекао бих, безизлазне и безидејне политичке ситуације, јер пре свега мислим на бојкот парламента.

То им је разлог и начин да се врате у скупштинске клупе.

А шта су тражили на састанку?

-Па ако ме питате шта су тражили, помињу нека 42 захтева. Колико сам схватио током јучерашњег састанка, ни један од тих захтева није поменут осим неколико кључних, суштинских ствари зашта се, заправо залажу све време. А све се своди на једно. Није тачно да се баве слободом медија и да су заинтересовани за слободу медија. Овде је суштина да своје људе увуку у РЕМ и РТС. У РЕМ како би се бавили као некада контролом електронских медија, у РТС како би се бавили уређивачком политиком РТС-а и то су неки суштински захтеви.

Извор: ТВ Хепи

The post Ђорђе Милићевић за ТВ Хепи о састанку са опозицијом на ФПН appeared first on Социјалистичка партија Србије.

Source: Социјалистичка партија Србије (http://www.sps.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »