Ђорђе Милићевић: Ненада Јездића вређају они који су опредељени за мржњу

Потпредседник Народне скупштине Ђорђе Милићевић осудио је хајку која се, како каже, повела у медијима против глумца Ненада Јездића након његовог наступа на манифестацији поводом отварања ауто-пута „Милош Велики“.

Милићевић, Ваљевац као и Јездић, каже да је главни мото оних који су Јездићу упутили увреде – што горе по Србију, то боље по нас.

Како каже, волео би да је више људи као што је Јездић, који одговорно и професионално обављају свој посао, радују успесима сопствене државе и раде у корист сопственог народа.

„Поставља се питање да ли је грех похвалити нешто што смо чекали више од 70 година, нешто што је национални и државни интерес? Да ли је срамота, као локал патриота, питати да ли ће Ваљево бити прикључено на коридор и какве везе учествовање на церемонији, без икаквих политичких порука, има са Ненадовим стваралаштвом?“, упитао је Милићевић, функционер СПС.

Он је осудио лицемерне нападе на Јездића.

„Увреде и критике које последњих дана слушамо говоре о карактеру оних који их и организују. То су исти они који су се определили за мржњу. Они који услед немоћи и недостатака политичких аргумената нападају некога ко је часно радио свој посао и одазвао се позиву државе“, закључио је он.

Извор: Танјуг

The post Ђорђе Милићевић: Ненада Јездића вређају они који су опредељени за мржњу appeared first on Социјалистичка партија Србије.

Source: Социјалистичка партија Србије (http://www.sps.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »