Међународни скандал: Сара Нетанјаху бацила хлеб и со на земљу у Кијеву(ВИДЕО)

Пилот који је управљао авионом којим су израелски премијер Бенјамин Нетанјаху и његова супруга стигли у Украјину протеклог викенда одбио је да у кокпит пусти Сару Нетанјаху. Због тога је она, како оцењују светски медији, била љута и на њега и на домаћине у Кијеву и бацила хлеб и со на земљу.

Сара Нетанјаху наводно је покушала да уђе у пилотску кабину током лета ка Кијеву, али ју је обезбеђење спречило, преноси Раша тудеј.

Израелски Канал 12 јавља да је супруга премијера била увређена због тога што није чула да јој је пилот пожелео добродошлицу на лет.

Иако јој није дозвољено да уђе у кабину да би се пожалила, нешто касније пилот је пожелео добродошлицу свим ВИП путницима, али је госпођу Нетанјаху посебно поменуо.

Кабинет премијера оценио је извештај као „искривљен“, али није демантовао ништа.

„Био је то неспоразум који је убрзо разјашњен и лет је настављен по плану. Прича о обезбеђењу је лаж“, наводи се у саопштењу кабинета.

Представници авио-компаније „Ел Ал“ навели су да је „било задовољство угостити премијера и госпођу Нетанјаху на лету за Украјину“ без икаквих коментара о дешавањима током лета.

По доласку у Кијев премијера Израела и његову супругу дочекали су градоначелник и делегација у којој су биле девојке у украјинској народној ношњи. Гостима су у знак добродошлице понуђени хлеб и со.

Премијер је појео комадић хлеба, али његова супруга није хтела ни да проба и само је испустила комадић, што се види на снимку са аеродрома.Међународни скандал: Сара Нетанјаху бацила хлеб и со на земљу у Кијеву(ВИДЕО)

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »