Михајловић: 2020. крећемо са изградњом деонице Нови Београд-Сурчин

У Београду је данас потписан Комерцијални уговор за изградњу деонице Коридора 11 од Новог Београда до Сурчина са кинеском компанијом „China Communications Construction Company Ltd (“CCCC”)“.

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић, која је потписала уговор са кинеском страном, нагласила је да је данашњи дан важан за Србију, не само због тога што пуштамо у саобраћај ауто-пут од Обреновца до Љига, него и због тога што крећемо са новим пројектом, изградњом деонице Нови Београд-Сурчин.

„Деоница Нови Београд-Сурчин треба да нам помогне да се много једноставније дође на ауто-пут „Милош Велики“. Надамо се да ћемо на овој деоници почети радове 1. марта 2020. године, а пре тога ћемо у децембру ове године, на Светог Николу, пустити у саобраћај и деоницу Сурчин-Обреновац, коју такође гради компанија „China Communications Construction Company Ltd (“CCCC”)““, рекла је Михајловићева после потписивања уговора.

Михајловић је захвалила компанији „China Communications Construction Company Ltd (“CCCC”)“ на свему што ради у Србији у области инфраструктуре и председнику Србије на подршци у реализацији пројеката.

 

 

 

Извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »