Бивши немачки генерал оптужује Меркелову да штети Немачкој

Бивши генерал савезне војске Јоаким Вундрак оптужио је канцеларку Ангелу Меркел (ЦДУ) да подрива немачке темеље. Државу чине људи, особље и правни систем, рекао је Вундрак у интервју за Junge Freiheit.

«Госпођа Меркел подрива сва три — отвореним границама државне територије, масовном културном имиграцијом, политиком кршења закона и пребацивањем суверенитета на државни поредак», упозорио је генерал поручник.

То је и послужило као разлог за његов улазак у странку Алтернатива за Немачку (АфД). Вундрак се кандидује за градоначелника Хановера.

Пре него што се придружио АфД-у, генерал Ратног ваздухопловства био је члан ЦДУ-а шест година. Међутим, поднео је оставку 2014. године, јер, према његовим речима, влада, коју је водила Ангела Меркел, није учинила ништа у борби против „тада скривене масовне имиграције“.

Уместо да се бори против илегалне имиграције, влада се потрудила да сакрије проблем.

„Било ми је јасно да се треба активно борити против ове политике, јер је намерно усмерена против интереса наше државе и народа. А једина странка која се томе противи је АфД. »

Вундрак је такође рекао да сви министри одбране након Рудолфа Шарпинга (СПД) нису били у стању да „осигурају да оружане снаге добију оно што им је потребно“. А ово није питање новца, објаснио је бивши генерал.

„Има новца, то је питање приоритета: али политика радије расподељује поклоне на изборима, надувава социјални сектор или их усмерава према избегличкој политици. Стога није изненађујуће да се Бундестаг данас налази у овом стању. «

Бивши немачки генерал оптужује Меркелову да штети Немачкој

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »