Вашингтон пост: Обдукција показала да је Епстејну врат сломљен на више места

Вашингтон Пост је позивајући се на неименоване изворе објавио да је обдукција америчког финансијера и оптуженог  за трговину људима и сексуалну експлоатацију малолетника Џефрија Епстејна открила да има неколико сломљених костију у врату.

фото: Extra.ei

Извори тврде да се такве повреде могу догодити или људима који се обесе или онима који су задављени.

Упркос чињеници да је обављена обдукција, узрок Епстејнове смрти још није званично објављен.

Писање Вашингтон поста стиже након што је НБЦ Њуз цитирао неколико неименованих извора у среду да су два чувара задужена за надгледање Епстејна можда спавала када је починио самоубиство у затворској ћелији.

Извори су такође тврдили да се чувари лажно кривотворили уносе у записнике како би показали да проверавају Епстејна у његовој ћелији на сваких 30 минута. Епстејн је наводно умро један до два сата пре проналаска његовог тела.

У уторак  је ЦБС Њуз известио да су крици чули из Епстејнове ћелије  тог јутра када је починио самоубиство.

Стражари су наводно викали «диши, Ептејн, диши!» покушавајући да га оживе након што су га пронашли објешеног у ћелији на Менхетну.

Медији су објавили да се 66-годишњи Епстејн обесио постељином са горњег кревета у свом затворском ћелијском кревету. Лист је цитирао неименовани извор рекавши да је Епстејн клекнуо на земљу и сагнуо се напред да се задави.

 

Вашингтон пост: Обдукција показала да је Епстејну врат сломљен на више места

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »