Писмо у Загреб

Госпођо КИТАровић,

На мртвога вука и зец диже први део вашег другог презимена, госпођо КИТАровић. Тако и Ви као НАТО конкубина ових дана испаљујете вербалне пројектиле по Србима и Србији. Дизао се први део Вашег другог презимена у поглавниково доба које и данас призивате. Знамо како је славно завршила та епоха хрватске повијести. Ваш менталитет пса на ланцу без обзира на фиктивни суверенитет само још више појачава поданичко осећање инфериорности већег дела хрватског пука. Да је то колективни усуд доказ сте управо Ви, госпођо КИТАровић и не сумњам да би Вам и црна униформа добро стајала.

Заборавили сте, без обзира што бежите са Балкана, али ту сте се ушанчили, да се овде вековима играју продужетци и да ништа још није коначно. То што вас кроатофили из Београдског круга двојке, због викендица на вашем приморју и ситних апанажа, информишу да је Србија рашрафљена то је такође у домену првог дела вашег другог презимена.

“Дошло Вам је било да узмете пушку”, кажете.
Ви пушкомитраљез одано држите високо подирнут попут “неуништивог” Рамба, стрељајући и помисао мирног живота за оно мало Срба на издисају у лијепој Вашој.

Ваш је омиљени хит “Јасеновац и Градишка стара”, уз који ђускате слушајући урликање Томпсона “За дом спремни”, поклич под којим је у НДХ-а страдало милион Срба, народа који вам је створио државне темеље 1918. године и од вековних слугу начинио слободну нацију. И уместо да вас глоби и осуди за злочине ваших регименти и Вражјих дивизија над српским цивилима он вас је братски приглио дарујући вам достојанство, земљу и слободу.

Да су се Срби као победници бавили собом, Хрвати би добили први део Вашег другог презимена, а не територију коју данас запоседају прогонећи вековне граничаре. Два пута су Срби спашавали Истру и Далмацију. А данас би Далмати хтели Србе клати и у море потапати. Зашто госпођо КИТАровић? Зато што Вам је колективна савест потопљена масовном хистеријом зачињеном колеричним нападима
фрустрација какве имају само отпадници од Бога и цивилизација. Ваши фратри и даље проповедају погроме и прогоне.

Супериорност и милосрђе на нашим просторима постају опсесија чопорима малих индивидуа без педегреа и повијести. Историја нас учи да су најпонизније слуге постајале најбруталнији господари. Они су крвљу копали шанчеве између себе и оног што су до јуче били. Тако је и са Вама и Вашим ослепелим поданицима у црним кошуљама чији су се очеви и ђедови крижмали братском крвљу окрећући леђа истоку а осрамоћено лице западу.

Госпођо звучног презимена, још импозантнијег имена, настран је Ваш нагон да гоните немоћне и изнемогле, да подржавате силеџије и кабадахије и њихово пијано и болесно иживљавање над оно мало репова једног врлог и часног народа чији је грех био супротстављање старим симболима мрака и новог злослута. Срби у Крајини су страдали од обележја којима се Ви данас дичите. Олују су осмислили амерички генерали уз прећутну сагласност руководства СРЈ и Србије. Да је којим случајем
Војска Југославије, а морала је да интервенише, заштитила српски народ, ваша би се олуја претворила у мећаву чије би последице по вас биле трагичне. Зато славите Милошевића и српске комунисте који су чували и данас бдију над Брозовим тековинама. Да су пустили несрећног Мартића да вам Лунама и Огњевима “поздрави” Загреб и пола Хрватске са Петрове Горе добили би државу од прва четири слова Вашег другог презимена, госпођо КИТАровић. Овако, захваљујући слепилу двојице српских владара, краљу Александру и Слободану Милошевићу, Ви данас Србима машете првим делом свога другог презимена.

Осим оног покоља протестаната у северној Немачкој где и данас стоји натпис “Сачувај нас Боже куге, глади и Хрвата”, Јасеновца и овог погрома остављеног и издатог народа, шта сте у историји забележили? Који су то ваши цивилизацијски брегови и победе? Све ваше тековине су злочиначке и геноцидне.

Сребреница, којом машете у покушају да успоставите неку равнотежу, јесте злочин или изоловани инцидент, спакован од ваших савезника да се медијски покрије ваш злочиначки подухват и највеће етничко чишћење у Европи након Другог светског рата и Адолфа Хитлера, чијим тековинама се огрћете. Ви сте народ без повијести, госпођо Китаревић. Да вам није било покатоличених и похрваћених Срба од државе би вам остао само први део Вашег другог презимена.

На крају Ваше поруке су још један доказ да је дух нацизма и усташтва и те како присутан у лијепој вашој. Будите и даље за дом спремни, али запамтите да свака тољага има два краја. И не величајте победе које немате. Подигните главу са деколтеа и запитајте се што Вам земља остаје пуста? Србе сте протерали а аутохтони Хрвати беже из “лијепе ваше” главом без обзира пошто им је пун први део Вашег другог презимена Вас и Ваших професионалних и конвертизованих домољуба.

Мишо Вујовић/ИН4С

Писмо у Загреб

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »