«Добро јутро из Вусања»: Харадинај после Хага одмара у Црној Гори код ујака

«Добро јутро из Вусања од екс премијера Косова, који је стигао код дајова (ујака)» — ова порука осванула је на фејсбук-страници Дијаспора Плав Гусиње, на којој се види како бивши премијер лажне државе Косово Рамуш Харадинај позира и то само један дан након што је почела да се гради саобраћајница Подгорица — Гусиње (60 километара), долином Цијевне, преко Диноше, која је најкраћа могућа релација између ова два града.

Незванично сазнајемо да ће Харадинај, који је недавно био у Хагу на саслушању и због чега је поднео оставку на место премијера, осим сусрета са «ујацима», имати разговоре и са албанским политичарима из тог црногорског краја, а највероватније ће се спустити до Улциња и Велике плаже.

Према нашим сазнањима, Харадинај ће се састати и са одборницима СО Тузи који ће у четвртак по хитном поступку одлучивати о подизању споменика Ђерђу Кастриоту Скендербегу у центру Тузи или Затријепчу.

Средства је обезбедила албанска фондација «Тријеши» из Њујорка, а план је да се исти споменик подигне и у Улцињу.

 Харадинај се слободно креће на оним територијама на којима се без проблема спроводи пројекат «велике Албаније». Црна Гора са актуелном влашћу јесте најобичнији вазал великоалбанског пројекта — каже, за «Новости», Марко Ковачевић, из Нове српске демократије.

http://www.novosti.rs

«Добро јутро из Вусања»: Харадинај после Хага одмара у Црној Гори код ујака

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »