Акција српских цариника и МУП-а: Код Албанаца пронађени делови за против-авионски митраљез, застава тзв. ОВК и лажни еври(ФОТО)

Цариници су у сарадњи са полицијом током вечери на граничном прелазу Шид спречили покушај двојице косовских Албанаца да прокријумчаре две цеви за против-авионски митраљез, као и опругу и затварач за то оружје.

Оружје је откривено када су дежурни царински службеници издвојили «ауди» немачких регистарских ознака за детаљну контролу, а када су путници покушали нуђењем новца да га избегну то је само потврдило сумње цариника да се у возилу нешто крије.

Браћа из Гњилана, 26-годишњи и 24-годишњи младићи, који су се упутили у Немачку у аутомобилу су скривали делове за против-авионски митраљез, 30.000 очигледно лажних евра са кинеским логом, али и заставу терористичке ОВК.

Цеви за против-авионски митраљез браћа су сакрила између наслона задњег седишта и гепека, затварач су ставили у тапацирунг, а опругу поред акумулатора. Лажни еври нађени су у торбици која се налазила у аутомобилу.

Цариници и полиција су о случају одмах обавестили Тужилаштво, а аутомобил је послат на додатни преглед скенером како би се утврдило да ли се у њему још нешто крије.

 

 

 

 

Акција српских цариника и МУП-а: Код Албанаца пронађени делови за против-авионски митраљез, застава тзв. ОВК и лажни еври(ФОТО)

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »