Стефановић: Изградња станова у Новом Саду је круна свега што радимо претходних година

Потпредседник владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је, на полагању камена темељца за изградњу станова за припаднике служби безбедности у Новом Саду, да је данас леп дан, јер се коначно, на прави начин крунише све што се ради претходних година, на иницијативу председника Александра Вучића.

Стефановић је рекао да се на овај начин изражава захвалност људима од којих се тражи да ризикују своје животе, да бране отаџбину, да на улици бране нашу слободу.

„Набавили смо нове униформе, опрему, нова возила, повећали плате и сада урадили оно што је најважније за њих и њихове породице – обезбеђујемо им по повољним условима кров над главом“, рекао је Стефановић.

Он је захвалио свим припадницима војске, полиције и осталих служби на свему што су урадили за земљу.

 

Приштина чини све да отежа Србима живот

Стефановић је изјавио поводом забране уласка грађанима са српским пасошем, да власти на Косову на све начине покушавају да српском становништву на КиМ отежају живот.

„Показују да не намеравају да се држе међународних споразума, које су и сами потписали већ да покажу Србима на КиМ да нису добродошли“, рекао је Стефановић новинарима у Новом Саду.

Он је додао да се више ни не нада да ће неко из Европске уније да реагује, јер није било озбиљне реакције ни када је Приштина увела таксе.

 

Нелегалан објекат на Панчићевом врху биће срушен

Неспорно је да је објекат на Панчићевом врху нелегалан и биће срушен „до последње цигле“, поручио Стефановић.

„Објекат ће бити срушен до последње цигле, до последњег црепа, као што је држава и обећала“, рекао је Стефановић новинарима у Новом Саду, одговарајући на питање због чега ни после годину дана од одлуке државе тај објекат није срушен.

Министар у овом тренутку не може да каже када ће то бити учињено.

„Тај нелегалан објекат ће бити срушен. Ја не бих сада давао тачан рок, за пет месеци или годину дана, да ме не бисте опет, ако се баш тад то не деси, питали, али уверавам вас да ће то бити учињено“, рекао је Стефановић.

 

 

 

Извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »