Косовска полиција упала у кућу српског одборника, тражили дивље свиње три часа!?

Такозвана специјална косовска полиција завршила је око 11 часова претрес у селу Кормињане, у кући одборника у Скупштини општине Ранилуг Ивана Ристића због, како је наведено, дивљих свиња.

«Претрес је трајао пуна три часа и полицајци су тек око 11 часова напустили моје имање», изјавио је за РТВ Пулс Иван Ристић.

По његовим речима, јутрос око осам часова појавила се група косовских специјалних полицајаца која је на његовом имању тражила дивље свиње.

Ристић, који је члан локалног ловачког удружења, одвео их је у гатер удаљен 200 метара од његове куће где се свиње налазе.

«Једна од дивљих свиња је супрасна и намера ми је да прасиће касније пустим у шуму, односно ловиште», рекао је Ристић.

На његово питање полицији, зашто су, после обиласка гатера претресали и његову породичну кућу, Ристић је казао да није добио никакав одговор, али да мисли да су тражили оружје које он, како тврди, и не поседује.

Полиција је након претреса напустила Кормињане, али је и најавила да ће се након два часа вратити и предузети даље мере које Ристићу ниси предочене.

Како је Пулс јутрос јавио, о тој интервенцији специјалне косовске полиције која је у надлежности централних институција у Приштини, није обавештена регионална полиција у Гњилану, нити локална у општини Ранилуг.

РТВ Пулс из Шилова јавио је јутрос да је специјална косовска полиција од јутрос у селу Кормињане претресала кућу одборника у Скупштини општине Ранилуг Ивана Ристића.

 

Бета

Косовска полиција упала у кућу српског одборника, тражили дивље свиње три часа!?

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »