Prijave za edukativni program AcademIAA

Monday, August 5, 2019 – 16:15 to Sunday, August 11, 2019 – 23:45

Srpski ogranak IAA organizuje od 27. septembra do 13. decembra u Impact Hub-u u Beogradu edukativni program AcademIAA čiji je cilj edukacija mladih i talentovanih ljudi u oblasti kreative, medija, inovacija, istraživanja, digitala i biznisa.

AcademiAA okupiće više od 60 domaćih stručnjaka u oblasti marketinških komunikacija i 35 odabranih ambicioznih polaznika, za koje su prijave otvorene.

Program se realizuje uz podršku kompanije Vip mobile, a obuhvata šest modula, u okviru kojih će biti reči o aktuelnim temama iz sveta advertajzinga, ali i drugih usko povezanih oblasti.

Za koordinaciju modula biće zaduženi marketinški stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom: Biznis – Jelena Šarenac (Henkel), Mediji – Dubravka Urošević (Universal Media), Digital – Nikola Barać (httpool), Kreativa – Boris Marčetić (Popular), Istraživanje – Predrag Ćirović (GFK), Inovacije – Ivan Dimitrijević (Four Dots).

Predavanja i radionice su petkom i subotom, a pre toga kandidati će proći kroz proces selekcije, koji će omogućiti odabir najkvalitetnijih polaznika.

Prvi korak procesa jeste slanje zvanične prijave, CV-ja i popunjavanja formulara, nakon čega će kandidati imati priliku da kroz rešavanje kratke studije slučaja pokažu svoju motivaciju i spremnost za učešće u programu.

ODabrani kandidati plaćaju kotizaciju.

Prijavljivanje je do 11. avgusta, a dodatne informacije kandidati mogu da pronađu na sajtu: academiaa.rs.

(SEEcult.org)


Source: Портал за културу Југоисточне Европе SEEcult.org (http://www.seecult.org)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »