Нови напад на туристе у Сплиту

У недељу око 23 сата у Сплиту у Улици Дражанац неколико за сада непознатих мушких особа физички је насрнуло на неколико страних држављана.

Како је јавила читатељка Индеx-а, она и њено друштво седели су на тераси ресторана када су видели «момка црне боје коже како с друштвом трчи», а за њима «десетак њих у црним мајицама». Ови у црним мајицама викали су им да су «мајмуни» те их гађали боцама, казала је читатељка која је све видела.

У полицији су потврдили да је синоћ око 23 сата у Улици Дражанац дошло до нарушавања јавног реда и мира на начин да је неколико за сада непознатих мушких особа насрнуло на неколико страних држављана.

Када је из апартмана изашао очевидац, 61-годишњи држављанин Велике Британије, како би помогао нападнутима, један мушкарац му је ударио шамар због чега је страном држављанину позлило. Одведен је у болницу на преглед, а одбио је хоспитализацију.

Обављен је разговор с двојицом страних држављана Француске, 24-годишњаком и 22-годишњаком који су одбили лекарску помоћ, казали су из полиције.

Криминалистичко истраживање је у току.

«Људи седе и једу, а око њих хулигани трче те гањају туристе. Па што се то догађа?» пита се читатељка.

Последњих седам дана у Сплиту се догодио низ насилних злочина. Пре пар дана непознати је мушкарац француском туристу одгризао ухо, млада Норвежанка завршила је са сломљеним носом јер је хтела ући у такси, ножем је избодено више људи.

Нови напад на туристе у Сплиту

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »