Откривен идентитет шестоструког убице из Загреба/ВИДЕО)

Загребачки «Јутарњи лист» сазнаје да је страшни злочин на Кајзерици починио Игор Нађ (36), пореклом из Вуковара.

Тридесетшестогодишњи Игор Нађ, који је током хапшења извршио самоубиство, убио је три жене, два мушкарца и једно 10-годишње дете у Новом Загребу.

Преживела је само двомесечна беба која је, према писању Јутарњег листа, дете убице. Ову информацију потврдио је и начелник загребачке полиције.

«Дошли смо до податка да би се једна особа могла довести у везу са овим делом. Та особа је повезана с једном од жртава тако што имају заједничко дете», рекао је начелник загребачке полиције Марко Рашић на конференцији за медије.

Према досадашњем истраживању, убијени су чланови једне породице и млађа мушка особа. Полиција наводи да тек треба да се утврди по ком основу се тај мушкарац затекао у тој породици.

«Није било претњи, обитељског насиља од стране починитеља према жртви. Починитељ није раније евидентиран за казнена дјела, него само 2016. и то за почињење прекршаја из подручја јавног реда и мира на подручју Трешњевке», рекао је Рашић.


Полиција је на данашњој конференцији за новинаре потврдила да је убица био таксиста из Вуковара. Инфромацијама да је боловао од ПТСП-а полиција не располаже, пише ХРТ.

Од 2017. године Нађ је имао пребивалиште на адреси где се догодило убиство, у Цимермановој улици.

Игор Нађ је након злочина побегао, због чега је покренута велика полицијска потрага. Лоциран је после неколико сати у Брезовици, а приликом хапшења извршио је самоубиство.

Хрватска радио-телевизија пише да је на месту почињења самоубиства пронађено ватрено оружје којим је самоубиство извршено, а које је поседовао илегално.

Поводом шестоструког убиства огласио се и градоначелник Загреба Милан Бандић који је рекао да је ово појединачни инцидент, те да је Загреб сигуран град.

 

Откривен идентитет шестоструког убице из Загреба/ВИДЕО)

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »