Дачић: „Република Србија и њени грађани искрено жале за одласком великог државника и пријатеља наше земље, председника Бeжи Каид Есебсија“

Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић уписао се у књигу жалости у Резиденцији амбасадора Туниса у Београду која је отворена поводом одласка председника Туниса Бежи Каид Есебсија.

„Република Србија и њени грађани искрено жале за одласком великог државника и пријатеља наше земље, председника Бeжи Каид Есебсија.

Његов допринос у изградњи модерног Туниса, од стицања независности 1956. године је немерљив, као и залагање за изградњу демократског и просперитетног друштва.

У име грађана Републике Србије и у своје лично име, упућујем руководству и народу Републике Тунис изразе најдубљег саучешћа“, уписао је у књигу жалости шеф српске дипломатије.

Извор: МСП

 

The post Дачић: „Република Србија и њени грађани искрено жале за одласком великог државника и пријатеља наше земље, председника Бeжи Каид Есебсија“ appeared first on Социјалистичка партија Србије.

Source: Социјалистичка партија Србије (http://www.sps.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »