Дачић: Вучић и Николић прислушкивани, наложио сам истрагу

Шеф дипломатије Србије Ивица Дачић потврдио је да су Александар Вучић и Томислав Николић својевремено били прислушкивани, и да је, док је радио као министар унутрашњих послова, наложио истрагу.

Како је рекао за Српски телеграф, он је тада упозоравао и на неке „закулисне радње“ и на покушаје неких странака да користе безбедносне ресурсе за праћење политичких противника.

„Жестоко сам био против тога тада, када сам тражио и смене у полицији, као што сам и данас противник таквих метода“, рекао је Дачић.

Он је нагласио да ни он ни Вучић немају шта да крију, јер актуелна влада и председник државе воде транспарентну политику.

„Народу све отворено кажемо, баш као што и пред странцима отворено говоримо и бранимо интересе Србије. Неки из бивше власти имали су другачије методе и другачији однос када су у питању западне службе и страни званичници“, рекао је Дачић.

Како каже, шпијунирање је велики и озбиљан проблем којим службе безбедности треба озбиљно да се позабаве, јер су људи који користе ове методе обрачуна са неистомишљеницима спремни на све, па чак и да уходе породице и децу.

Извор: Танјуг/Српски телеграф

The post Дачић: Вучић и Николић прислушкивани, наложио сам истрагу appeared first on Социјалистичка партија Србије.

Source: Социјалистичка партија Србије (http://www.sps.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »