Мистериозна Путинова ћерка се појавила у јавности?(ВИДЕО)

Мистериозна Марија Воронцова, за коју се тврди да живи у пентхаусу у близини америчке амбасаде у Москви, дала је интервју једној руској телевизији откривши тако будуће пословне подухвате.

Тридесетдвогодишња жена је том приликом са јавношћу поделила да је сувласница гигантске здравствене установе »Номеко» која је тренутно укључена у највећи приватни инвестициони пројекат у руском здравству.

Главни циљ овог подухвата јесте истраживање најсавременијих метода лечења канцера, и то у неколико значајних научних центара у Санкт Петербургу.

Председникова ћерка говорила је о својим првим корацима у свету бизниса за телевизију »Русија 1». Још увек није званично потврђено да је реч о Путиновој старијој кћерци, а и добро је позната његова навика да о својој деци не говори у јавности.

Било како било, у јуну ове године је поменута руска телевизија објавила прилог о тајанственој Марији, која је представљена као дечји ендокринолог. Такође, постоји податак да је ова жена стажирала на руском Институту за педијатријску ендокринологију. Верује се да је удата за једног холандског бизнисмена и да са њим има дете.

Познато је да руски председник љубоморно чува свој приватни живот од очију јавности, поготово када је реч о његовој деци. Сам Кремљ је потврдио да се ћерке руског председника не појављују у медијима.

Оно што се пак зна јесте да је старија ћерка Марија рођена у тадашњем Лењинграду, а млађа Катарина у Немачкој, где је Путин живео док је радио као агент КГБ. Обе је добио у браку са Људмилом, некадашњом стујардесом од које се развео 2013. године. Руски председник је једном рекао да његове ћерке тек граде своје каријере, али да постижу успехе.

— Никада нису биле третиране као звезде, нити их је пратила светлост рефлектора — рекао је једном приликом Путин.

Пре четири године, говорило се да се млађа Катарина, плесачица, удала за руског тајкуна Кирила Шамалова 2013. године. Међутим, пар се развео пет година касније.

Иначе, обе Путинове ћерке носе имена њихових бака.

Владимир Путин је у разговору са Оливером Стоуном из 2017. године признао да је постао деда. Када га је Стоун упитао да ли проводи време са унуцима, Путин је кратко одговорио — Веома ретко, нажалост. Мистериозна Путинова ћерка се појавила у јавности?(ВИДЕО)

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »