Компанија страве и ужаса: У фрижидерима пронађени нагомилани делови људских тела(ФОТО)

У рацији агената ФБИ у Аризони откривено је мноштво делова људских тела који су били нагомилани у фрижидерима, преноси «Фокс њуз».

Упад је извршен у бивши центар за донације органа. Наиме, унутра су нашли фрижидер пун одсечених пениса, као и тело на које је била зашивена глава другог човека.

Ова шокантна прича откривена је пошто су испливали судски документи који доказују да су се у овом центру дешавале застрашујуће ствари.

У документима се наводи да се продаја делова људског тела одвијала током 2014. године, а на случају раде 33 тужиоца.

У оптужници се наводи да је компанија добијала тела тако што је од рођака преминулих прибављала  «лажне изјаве о сагласности»,  и да према телима преминулих  није поступано с достојанством и поштовањем, наводи се у документима Централне оптужнице.

Власник компаније Стивен Гор признао је кривицу 2015. године за обављање илегалног посла након што је откривено да је продавао заражено ткиво и користио делове тела на начин на који донатори нису допустили, преноси «Фокс».

Гор нема никакве лиценцу или цертификат везане за рад са донараним телима, навео је тужилац. 

Власник компаније је изјавио да је погрешио што није ангажавао медицинске стручњаке за свој «бизнис».

«Могао сам бити отворенији у процесу донирања на брошури коју смо ставили у јавност», рекао је Гор. «Када одлучујем који донатори могу да имају право да донирају, требало је да ангажујем медицинског  експерта, а не да се ослањам на медицинско знање из књига или интернета.»

Током 2013. године компанија је наводно продавала тела без главе за 2.900 долара, торзо с главом за 2.400 долара и ногу за 1.100 долара, преноси «Аваз».

(nezavisne.com)

 

Компанија страве и ужаса: У фрижидерима пронађени нагомилани делови људских тела(ФОТО)

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »