Сакашвили оснива нови пропагандни медиј у Грузији

Након што је Ник Гвамарија смењен са дужности генералног директора осрамоћеног Рустави 2 ТВ канала, одлучио је створити нови, уверавајући да његов пројект већ има инвеститоре.

Како је раније саопштио Њуз Фронт у емисији «Рустави 2» ТВ водитељ је без цензуре пустио увреде на рачун председника Русије Владимира Путина и његових покојних родитеља.Важно је напоменути да је канал, као и директни анти-руски трик, био повезан са Михаилом Сакашвилијем, бившим председником Грузије, чија је странка сада активно укључена у дестабилизацију ситуације у земљи.

Сада се на каналу «Рустави 2» менаџмент променио. Одлука је донета након вишегодишњег суђења од стране Министарства правде Грузије, које је регистровало  новог директора телевизијске станице Пату Салија.

У том контексту Гвамарија који је већ остао без посла прети оснивањем новог ТВ канала који ће, према његовим речима превазићи «Рустави 2». Он тврди да за то већ има партнере.

«Немам апсолутно никакву сумњу да ће ускоро нова телевизија постати главни канал у земљи, и ја сам изузетно оптимистичан у погледу њених прихода», рекао је он, позивајући истомишљенике да финансијски доприносе његовом пројекту због чињенице да „постоје инвеститори, али као и увек, има више расхода. «

Истовремено, он је истакао да ће донације коначно бити претворене у спровођење опозиционе политике, које је промовисао Рустави 2 у време Гвамарије.

 

Сакашвили оснива нови пропагандни медиј у Грузији

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »