Вучевић: Спречити прљаву кампању против породице Вучић

Потпредседник СНС Милош Вучевић још једном је данас апеловао на надлежне државне органе да спрече, како каже, прљаву кампању представника Савеза за Србију против председника Александра Вучића и његових најближих.

„Након вишедневне кампање Савеза за Србију и њихових медија против председника Србије Александра Вучића и његових најближих, ово је резултат те болесне мржње пропалих политичара и људских креатура“, рекао је Вучевић поводом претњи деци председника Србије Александра Вучића, упућених преко друштвених мрежа.

За Ђиласа, Јеремића, „разне Трифуновиће и Обрадовиће“ и „остале отроване мржњом и завишћу“ је рекао да су изгубљени, да су „самозвана елита“, „самоубеђени крем де ла крем, „салонске патриоте“, а да су заправо „једна банда престрављених лопова и превараната која је сада изгубила све компасе“.

„Изгубљени су у Србији која одавно није она тужна, сиромашна, понижена и обесправљена, какву су је они оставили – жута банда. И сада покушавају да се извуку из сопственог блата. И зато сваки дан нападају Александра Вучића, његову породицу, сараднике, и покушавају да отрују Србију својим болесним и гнусним лажима“, навео је Вучевић.

Каже да представници СзС лажу да су они сами угрожени, те да њих нико не угрожава, да се њима нико и не бави и да их народ неће.

„Неће их спасити ни лажи, ни претње, ни њихови медијски плаћеници, ни милиони које су украли од народа Србије. Још једном апелујем на надлежне државне органе да спрече ову прљаву кампању против председника Александра Вучића и његових најближих. Јер ако су сада свакодневно изложени бруталним претњама, шта можемо очекивати кад изборна кампања почне. Имате ли Ви децу, господо“, навео је Вучевић.

 

 

 

Извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »