Орлић: Србију пустошила криминална организација, на челу са Ђиласом

САОПШТЕЊЕ ЗА  ЈАВНОСТ / 25.07.2019.

 

Владимир Орлић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Србија више није прћија личних интереса корумпиране, у криминал огрезле камариле Ђиласових пустахија. Србија је, ако то Драган Ђилас није још увек схватио, данас – држава.

Добро је што се на државу Србију данас обрушава човек попут Ђиласа. Добро је да народ види какви на државу ударају. То је доказ најјачи од свих: да у Србији више нема места за намиривања, муљања, прљаве „компромисе“ и бескрајне комбинације бахатих бандита.

Србија данас штити свој народ и његов интерес. Данас су народ и држава једно, стоје раме уз раме на истој страни. На супротној је Драган Ђилас, окружен само преосталим сатрапима из лажне „елите“ и богатством које је згрнуо на рачун те државе и тог народа. И није тешко закључити ко побеђује у таквом односу снага.

Данашња Србија смета жутом тајкуну Ђиласу зато што је успешна, што уме да сачува радна места и обезбеди нова, да изгради путеве и пруге на које је чекала деценијама, да повећава плате здравственим радницима и до 40 одсто у само неколико година. Смета му земља која ствара све оно што није имала у његово време.

Успех Србије данас је мера неуспеха комплетног картела штеточина и лопова којим је командовао Ђилас. И зато му остаје само да у мржњи бесни и на Србију и на све њене, данас бројне, пријатеље и партнере из света. Оно што тајкунско – љотићевски клан није успео да у потпуности уништи и потом стрпа у сопствене џепове, остаће трајно недоступно њиховим лепљивим прстима, јер то је воља народа. Истог оног народа који су Ђилас и екипа тешко унесрећили и осиромашили, а и данас га вређају и потцењују.

Уз све друге фрустрације које га муче, за Ђиласа је највећа управо чињеница да народ неће ни да чује за њега и његову екипу цензусоловаца. И зато зна да на изборима нема чему да се нада. Може само да смишља празна оправдања и врти шупље приче, да сам себе бар мало утеши и сажаљева. Ако ништа друго, то је, барем, увек умео.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »