Б. Маловић: Српској јавности је јасно ко у Србији шири говор мржње

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 25.07.2019.

 

Бранислав Маловић

члан Извршног одбора Српске напредне странке

 

Поводом најновијег твита припадника СзС и увреда упућених председнику Србије и његовој деци, мислим да је српској јавности постало кристално јасно ко данас у Србији шири говор мржње и ствара атмосферу хаоса.

О храбрости онога ко је написао увреде излишно је говорити јер је ваљда јуначки чин у њиховим болесним главама урадити то иза тамо неког профила, али начин обраћања нечијој деци је и више него монструозан. Очигледно ни годину дана након почетка некаквих протеста овог савеза без јасне стратегије шта би даље сами са собом, а камоли са државом, почињу да посежу за најбескрупулознијим мерама које Србија не памти.

Србија у којој је одувек било политичких неистомишљеника и сукоба, али никада овако приземних, где средство за обрачун постају и најмлађи чланови породице. Председник Србије им је јасно ставио до знања да, онај ко је спреман бранити државу, сигурно зна одбранити и себе, па сада храбри припадници савеза посежу за лакшим метама не бирајући речи и не водећи рачуна о последицама истих тих речи.

Србија за коју се ми данас боримо презире њихов начин политичке борбе и схвата да је то само део плана и жеље политичких профитера на челу Савеза за Србију да се врате на власт и унесреће Србију до краја.


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »