Стефановић: Утркивање лидера СзС ко ће боље да превари и слаже грађане Србије

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 24.07.2019.

 

Небојша Стефановић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Данашња конференција лидера Савеза за Србију најпре би могла да се назове по Стеријиној комедији „Лажа и паралажа“. Јер, све бесмислице које су Драган Ђилас, Вук Јеремић, Бошко Обрадовић и други отимачи народних пара изнели, највише личе на утркивање ко ће боље да превари и слаже грађане Србије.

Бахати покушаји лажирања сопственог лика и дела, које на њихову жалост грађани Србије одлично познају и то по – довођењу Србије на ивицу економске пропасти, остављању без посла више од пола милиона грађана, затварању фабрика и распродаји Србије, њиховој паралелној трансформацији у милионере, нарко-дилерима као главним купцима српских ораница, захвалности албанских сепаратиста за ударање темеља независности такозваног Косова и корупцији сваке врсте, већ су изван границе реалног.

Агресивну жеђ за повратком у фотеље и повратком Србије у њихова мрачна времена, када је једина институција у целој земљи била њихова партија и када је о свему и судбини свакога одлучивао њихов партијски суд, о чему јасно говоре и предлози општинских одбора из времена њихове власти које судије и тужиоци су подобни да буду изабрани по вољи њихове странке, последњих недеља демонстрирају све транспарентније у жељи да се у таква времена што пре врате. Изгледа да кампови за нинџе не дају резултате.

Данас смо их чули и да је идеја да бирачке спискове провере релевантне међународне институције преварантска, јер су заправо Ђилас, Јеремић и Бошко Обрадовић ти који треба да пропишу изборне услове у Србији. А уствари они су их и прописали, јер и данас важе исти изборни закони које је донела претходна власт. Чули смо их и данас да су хапшење њиховог тајкуна Мишковића назвали пропагандом. Изгледа никако да прежале што тајкуни више не управљају Србијом, а изгледа и да су се ужелели и Мишковићеве касе.

Лицемерност је превише слаба реч да би се укратко могле описати данашње обмане Вука Јеремића који, зарад грађана на Косову и Метохији ако ни због чега другог, не би требало никад више да говори о нашој јужној покрајини. И због питања које је постављено пред Међународним судом правде, а које нас је скупо коштало, због пребацивања преговора о Косову и Метохији из УН у ЕУ и због тога што су успоставили границе на Јарињу и Брњаку.

Као што је и Ђилас последњи човек који треба да говори о економији, осим ако не мисли коначно да објасни како је од 74.000 евра, колико је зарадио у Чешкој, дошао током власти до 25 милиона евра, које данас званично пријављује. О дуговима које је оставио Граду Београду, као и стотинама хиљада изгубљених радних места у време његове власти, не треба посебно ни говорити.

Додатни децибели обмана и лажи свакако не могу сакрити истину о њиховом богаћењу и пљачкању грађана Србије.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »