Орлић: Тешко је љотићевцима да упореде Србију данас са периодом њиховог владања

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 24.07.2019.

 

 

Владимир Орлић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Тешко је такунско – љотићевском „савезу“ Ђиласа, Јеремића, Обрадовића и других остатака жутог предузећа да упореди Србију, државу која данас остварује значајан напредак на сваком пољу, са периодом њиховог владања, временом које симболише само мрак, пљачку и пропадање.

Тешко им је да признају да су плате и пензије данас значајно веће него у њихово време, јер им разлика између данашњих више од 460 евра у просеку и њихових „сјајних“ 330 евра не иде у прилог никако.  Мука им је да признају да за родитеље и децу држава данас издваја скоро два пута више него у њихово време. Презнојавају се на помисао да упореде раст БДП у 2018. од +4.5% са њиховим „генијалним“ резултатом од -3.1%. Муцају кад треба да признају да професори и научни радници данас имају по први пут стабилно финансирање и фонд за науку, док су у њихово време састављали крај с крајем и стрепели од сваке нове године. Тешко им је да признају да Србија данас има много више будућности него што су икада умели да јој понуде они, који су комплетан народ упропастили, а и данас само гледају како да једни другима наплате зеленашку камату и узму још који милион. Политички маргиналци које масовно напуштају посланици и одборници свакога дана, уз поруке да неће да учествују у њиховом криминалу, прању и крађи пара и од државе и од самих странака којим руководе.

Када говоре о стању на КиМ, нека се похвале честиткама и захвалницама које им ових дана стижу из Приштине, за годишњицу срамног мишљења МСП које су терористима управо они поклонили. Бестидници који су трговали националним интересима где год су могли, које ни данас није срамота да повлачење признања тзв. Косова називају „негативним“, само да се додатно умиле онима којима су мишљење МСП послали на свиленом јастуку. Бедници који српски народ на КиМ умеју једино да бесомучно криминализују, бесни што од тог народа не добијају гласова ни за мршав цензус.

И баш зато што их народ зна најбоље, и памти по свему најгорем  – Ђилас, Јеремић, Обрадовић и рестлови жуте машине за прање пара немају на изборима шта да траже. Знају то и сами, зато се и баве само шарлатанским тирадама и твитовањем, уверени да ће им власт пасти у крило и без избора. Неће. Толико су зла нанели, да чак и кад би се избори организовали у њиховом виртуелном свету са друштвених мрежа – и тамо би их Александар Вучић и Српска напредна странка победили убедљиво. На оним правим изборима, у реалном свету, видеће се то за који месец – биће то победа убедљивија него икада раније. Јер Србија је решила да живи и гради будућност за своју децу, а мрачне снаге бившег режима са таквом Србијом, поносном и успешном – немају ништа заједничко.

 

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »