Ђурић: У недостатку политике, мржња и лаж су им једини начин комуникације

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 24.07.2019.

 

 

Марко Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Невероватно је колико мржње, неистине, незнања и колико тога негативног се сакупило данас на једном месту на конференцији такозваног Савеза за Србоју. Али, када не постоје аргументи и политика, када не постоје резултати, морал и љубав према сопственом народу, онда су мржња и лаж, једини начин комуникације.

Међутим, не могу се изливима мржње сакрити чињенице да су Јеремић, Ђилас и њихови сатрапи довели српски народ до ивице егзистенције и физичког опстанка.

Да ли је могуће да Јеремић без имало стида дозвољава себи да говори о Косову и Метохији, када је у време када је он био министар спољних послова, Србија на КиМ изгубила више него у целој својој историји. Надљудским напорима председника Александра Вучића, за ових седам година, успели смо да српски народ на Косову и Метохији подигнемо из беде, да изградимо школе, обданишта, болнице, да омогућимо да наши људи раде и буду плаћени за свој рад, омогућили смо српском народу да се усправи и поново стане на ноге. А само усправан човек може да се бори да сачува своју породицу, кућу, имање…

Знају то Срби на Косову и Метохији јако добро, њих не може заварати лажима и пропагандом, јер су владавину Ђиласа, Тадића и Јеремића они највише осетили на својим леђима.

Јасно је нашим грађанима и у Београду и у Косовској Митровици, и свуда у Србији да би и Јеремић и Тадић и Ђилас поново да се богате и отимају од грађана, јер то је једино што знају и желе да раде. А интерес народа им је и данас, као и онда када су били на власти, потпуно небитан. И зато што наш народ све то зна, њихова подршка у том истом народу је на нивоу статистичке грешке.

Једино упориште и подршку Јеремић и Ђилас данас могу наћи у Приштини, где су се управо ових дана Хашим Тачи и Рамуш Харадинај позивали на одлуку Међународног суда правде, на којој могу да захвале искључиво Јеремићу и ондашњим властима.

Знају наши грађани и то како данас живе, колико су им порасле плате, колико смо смањили незапосленост, знају да је се Србија економски усправила, после пустоши коју су пређашње власти оставиле иза себе. И могу се они трудити да лажима докажу супротно, статистика је неумољива, као и признања из света и Европе, која стижу на адресу председника Вучића и Владе Републике Србије за ред и бољитак који смо увели у нашој земљи.


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »