Poziv Hartefakta na Letnju školu produkcije

Monday, July 22, 2019 – 19:15 to Sunday, July 28, 2019 – 23:45

Hartefakt fond organizuje tokom poslednje nedelje avgusta u Beogradu Letnju školu produkcije, u nastavku aktivnosti na obrazovanju i profesionalizaciji mladih u oblasti izvođačkih umetnosti.

Polaznici i polaznice će imati priliku da od profesionalaca uče o različtim segmentima i aspektima rada na produkciji dela izvođačkih umetnosti.

Letnja producentska škola namenjena je mladim ljudima koji se bave organizacijom, produkcijom i realizacijom programa u izvođačkim/vizuelnim umetnostima i obrazovanju. Ova škola posebno razvija praktične veštine, preispituje modele i prakse koji su se pokazali uspešnim i obezbeđuje idealnu priliku početnicima da ostvare značajne kontakte i krenu da
rade u praksi.

Program je fokusiran na tri segmenta:

– planiranje, organizaciju i realizaciju produkcije,
– distribuciju programa
– kvalitetnu komunikaciju i reprezentaciju programa.

Kroz praktičan rad sa mentorima i predavačima kroz četiri dana škole polaznici i polaznice imaju priliku da rade na specifičnim zadacima i grade svoje veštine za buduće prakse. Od posebnog je značaja da će tokom škole nekoliko organizacija i produkcija koje tragaju za novim ljudima imati posebne prezentacije, naveo je Hartefakt u pozivu.

Hartefakt je do sada organizovao tri ovakve škole i gotovo svi polaznici i polaznice danas su angažovani i uspešni u svojim praksama i projektima.

Za prijavu potrebno je poslati biografiju i motivaciono pismo. U biografiji neophodno je navesti, pored obrazovanja, i sve relevantne prakse i iskustva. Nije neophodno fokusirati se na standardne forme CV-a, već predstaviti se kroz svoje radno iskustvo. Motivaciono pismo bi trebalo da sadrži odgovore zainteresovanih na pitanja zašto žele u ovu školu, koje su im ambicije za budući rad i koje veštine žele da unaprede.

Rok za prijavljivanje je 28. jul 2019.

Prijave za učešće treba poslati mejlom na new@heartefact.org sa naznakom “Prijava na Letnju producentsku školu”.

Hartefakt tim će za učešće u programu kontaktirati samo odabrane učesnike/učesnice.

(SEEcult.org)


Source: Портал за културу Југоисточне Европе SEEcult.org (http://www.seecult.org)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »