Михајловић: Проблеми на источном краку биће превазиђени

Радом „Коридора“ и Владе Србије сви проблеми који су се појављивали приликом изградње источног крака Коридора 10 биће превазиђени и тај крак биће пуштен на јесен у саобраћај, изјавила је данас министар грађевине, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић.

После састанка са „Коридорима Србије“, извођачима радова и другим учесницима у пројекту изградње источног крака Коридора 10 у измештеном кабинету у Белој Паланци, Михајловић се захвалила „Коридорима“ на свему што раде у области инвестиција и управо овог крака.

„Чини ми се да управо радом „Коридора“ и Владе Србије проблеми Ће бити превазиђени, пустиће се коридор на јесен“, казала је Михајловић.

Истакла је да верује да проблема које су имали са одређеним компанијама, тачније са грчком компанијом Актор, у будућности неће бити ни са једном компанијом.

„Очекујем да наставимо да радимо на новом инвестиционом циклусу. Коридори ће, између осталог, бити инвеститор на изградњи новог ауто-пута Нисш – Плочник, односно Ниш – Мердаре – Приштина“, рекла је министарка.

Како каже, очекује да сви други путеви који су на неки начин били руинирани изградњом Коридора 10 истока буду поправљени.

 

 

 

Извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »