Весић: Не прође дан да Ђилас не покаже какав је лицемер

Члан Председништва СНС Горан Весић је данас, реагујући на изјаву Драгана Ђиласа о ЕПС-у, изјавио да је за Ђиласа менаџмент тог предузећа лош, јер не дозвољавају Драгану Шолаку, сувласнику кабловског оператера СББ, да краде струју.

„За Ђиласа је добар само онај менаџмент ЕПС-а који би компанији СББ дозволио да краде струју по Србији и богати се на народној муци. Јуче сам његовог пајтоса Шолака ухватио на делу како краде струју од грађана Београда, а једна беба од шест месеци је због Ђиласовог пајтоса остала без струје у стану. Тако Ђилас замишља успешан ЕПС“, наводи Весић.

Како је оценио, када Ђилас напада неко предузеће, то значи да он више не може да прави послове и зарађује.

„Не прође дан да Ђилас не покаже какав је лицемер. Милионер који се обогатио док је био на власти оптужује стране инвеститоре да су лопови и прети онима који улажу у Србију и обезбеђују радна места да ће да их протера“, рекао је Весић.

Како је додао, пошто не може да победи на изборима, Ђилас би да хапси политичке противнике и то тако да буде и судија, и тужилац.

„Зна Ђилас добро како се то ради, јер док је био градоначелник те методе су осетили неки чланови тадашњег градског већа“, рекао је Весић и закључио:

„Ђилас је баш нервозан. А како и не би био када је план о повратку у политику куповином медија пропао, када му ни куповина странака не иде најбоље, а државни органи су почели да се баве његовим пословима. Очигледно Ђилас мисли да све те проблеме може да реши тако што ће да лаже и оптужује друге“.

 

 

 

 

Извор:Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »