Konkurs za izložbu Mozaik malog formata XIV

Friday, July 19, 2019 – 23:30 to Saturday, September 28, 2019 – 23:45

Konkurs za izložbu Mozaik malog formata XIV, koja će biti održana od 8. do 18. oktobra u Maloj galeriji ULUPUDS-a u Beogradu, otvoren je za domaće i strane umetnike koji se bave mozaikom.

Prema propozicijama, svaki autor može da učestvuje sa po jednim do dva rada u tehnici mozaika, koji su nastali u poslednjih godinu dana, ograničenog formata do 25×25 cm.

Zainteresovani treba da pošalju svoje prijave na adresu mozaik.malog.formata@gmail.com. Uz popunjenu prijavu (formular je u prilogu) treba poslati fotografiju rada u digitalnoj formi 300 dpi jpg, kao i biografiju, najkasnije do 28. septembra 2019. godine, kada će biti obavljeno žiriranje.

Predaja radova je u 5. oktobra od 11 do 15 sati u Maloj galeriji ULUPUDS-a (Uzun Mirkova 12, Beograd).

Organizatori ne snose odgovornost za oštećenje radova koji nisu propisno tehnički izvedeni (izliveni) i adekvatno opremljeni.

Participacija:

Svi izlagači participiraju 1.200 dinara u troškovima štampanja materijala i zakupa galerije. Participacija za učesnike iz inostranstva iznosi 15 evra.

Nagrade:

I ove godine će biti određen žiri koji će dodeliti nagradu za najuspešniji rad na izložbi, kao i za najuspešniji studentski rad.

Tokom trajanja izložbe biće organizovana radionica mozaika. Za učešće na radionici treba se najaviti ranije – broj mesta je ograničen.

Kontakt: Petar Vujošević – autor projekta, mozaik.malog.formata@gmail.com

*Formular za prijavljivanje

(SEEcult.org)


Source: Портал за културу Југоисточне Европе SEEcult.org (http://www.seecult.org)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »