Козарев: Јеремић је Косову дао потврду самопроглашене независности

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 18.07.2019.

 

Душан Козарев

члан Главног одбора Српске напредне странке

 

Антидржавни и антисрпски ставови, без икакве реалне политике, јесу обележје странке коју води Вук Јеремић, али је врхунац лицемерја и безобразлука када они говоре о тобоже заштити Косова и Метохије и српског народа јер је управо њихов лидер учинио све да нашем народу у јужној покрајини одузме право на останак и опстанак.

Јеремић је својим деловањем као министар, пре свега својим сулудим и неразумним питањем пред Међународним судом правде, унапред осуђеним на пропаст, Србију довео пред свршен чин и Косову дао потврду самопроглашене независности.

Тај и такав Јеремић у Приштини је херој, кога глорификују како терористи који су у привременој администрацији, тако и тамошњи медији и албанска јавност.

А грађани Србије такође добро памте ко је решавање питања КиМ изместио из Уједињених нација на ниво ЕУ, колико је штетних споразума у његово време и сарадника му Борка Стефановића потписано и ко је поставио границе између Срба и Срба на Јарињу и Брњаку.

Поручујем Јеремићу да је за њега много боље да размишља о свим криминалним аферама његових сарадника у иностранству, у које је дубоко умешан, него да се бави КиМ и наводним душебрижништвом за српски народ, који му је јасно рекао, и у јужној покрајини и у читавој Србији, шта мисле о њему, као и његовим компањонима Ђиласу, Обрадовићу и сличнима.


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »