«Трампе једи …..» Весна Пешић вулгарним речима напала Трампа

У последњих неколико дана, председник САД Доналд Трамп објављује расистичке твитове, у којима вређа конгресменке мигрантског порекла. На његове твитове одговорила је и социолог Весна Пешић.

Наиме, амерички председник је на друштвеној мрежи «Твитер» недавно написао:

— Толико је занимљиво видети те «напредне» демократе у Конгресу… који сада јасно и гласно, и на перфидан начин говоре људима у САД, која је највећа и најмоћнија нација на планети Земљи, како треба водити владу.

Како медији преносе, Трамп је на овај начин алудирао на посланице, Александрију Оказио-Кортез из Њујорка, Илхану Омара из Минесоте и на Рашиду Тлаиб из Мичигена. Њима је и поручио:

— Зашто се не врате у та потпуно пропала места у којима влада криминал, како би помогли да се ситуација среди — алудирајући на места из којих потичу њихови родитељи.

У сличном тону, Трамп је наставио написавши у једном твиту да су конгресменке у заблуди и да САД никада неће бити «социјалистичка земља».

Серију твитова завршио је својом чувеном крилатицом «MAKE AMERICA GREAT AGAIN» — на шта му је брутално одговорила социолошкиња Пешић.

Она је Трампу, на енглеском, поручила да «једе го*на»:

«Трампе једи …..» Весна Пешић вулгарним речима напала Трампа

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »