Сорош и педофилија

Сорош отвара прозоре Овертона. На нишану је Мађарска.

ЛГБТ пропаганда “либералних снага” у Мађарској постаје све бруталнија

Да ли сте се икада пробудили са идејом: «Хммм, каквu ће нам дегенерацијu нације данас бацити ултра-либерална формација позната као Европа?»

Ако сте нормални умерено конзервативни, вероватно сте упознати са депресивним, неугодним осећајем који такве мисли могу изазвати од раног јутра. Чак и најелитнија јутарња кафа не помаже увек са таквим опсесивним сумњама.

Али сада су сумње у прошлости. Нема више смисла сумњати, јер наша вољена оргија сексуалних мањина током читавог месеца показала је грађанима Мађарске да “напредни” либерали чине све што могу да донесу нове ствари у наш досадан живот. Као што кажу, све је за «заостале конзервативце».

Распон пропагандних опција које су Сорош активисти покренули у Мађарској кретали су се од зоофилије до некрофилије. Догађале су се такве ствари да о њима није вредно ни писати у медијима. Али то је већ проблем психијатрије. Али јутрос, плакати дуж читаве дужине улице Виљани и Калвиновог трга пружају нам свима идеју да самостално обавимо операцију промене пола, да имамо љубавника трансвестита и још много тога.

Уклањање плаката, хвала Богу, није проузроковало посебне потешкоће пролазницима који нису желели трпети либералну пропаганду. Хвала Богу да су Мађари били тако окорели и заостали конзервативци да нису могли изаћи на «олтар напредовања новог времена».

 

Поједини плакати су нудили борбу за права педофила. То јест, тамо су отворено тражили да се педофилима пружи могућност да “комуницирају” са малолетном децом! Сорошова пропаганда тврди да су и педофили људи, да имају права, јер су тако рођени.

Јесте ли у шоку? Јеси ли бесан? Да ли се у вама пробудио конзервативни шовиниста? А ово је апсолутно тачно.

Ти људи сами одлучују о будућности наше деце. Не питају нас за мишљење, разумете ли? Ако ваше дете изненада одлучи, под утицајем њихове пропаганде, да мора да се роди у погрешном телу и да треба да га «лечи» уз помоћ хормона који проузрокују неповратну штету његовом телу, немате право да му се супротставите, каже либерална банда Џорџа Сороша. Зашто не одлуче о праву вашег малолетног детета да има 50-годишњег љубавника? На крају крајева, педофили имају права, педофили су и људи …

Звучи смешно и болно? Да, јесте! Међутим, за «просветљену» Европску унију, такво питање је већ сасвим логично, а просечна статистичка перспектива за будућност, као и садашња ЕУ, је једноставно страшна у сваком погледу. Европски медији су сада веома слични пропагандној машини Гебелса. На путу потпуно лишити особу разума.

Не тако давно у Европи почела је општа пропаганда хомосексуалности. Чим је отворен овај прозор, то је био ред за педофилију. Као што пракса показује, једна генерише другу. И многи родитељи, опијени либералном пропагандом, данас показују да нису посебно заинтересовани не само за судбину нације, већ и за властиту крв.

Што се тиче дегенерације, не можемо да држимо црвену линију само тамо где је погодна за друштвени притисак и пропаганду у медијима. Или ми оштро осуђујемо све облике дегенерације, или се суочавамо са чињеницом да либерали корак по корак, методично, савијају своју линију. Морамо схватити да је либерализам, у ствари, венерична болест друштва, које га је унело у свој организам.

Успут, однос хомосексуалности и педофилије више није тајна. Према истраживањима проведеним у Сједињеним Државама, хомосексуалци, који чине само 1-3% друштва, одговорни су за скоро половину случајева злостављања деце. Да ли би ми, «заостали конзервативци», требали трпети оне «вредности» које нам намећу Сорош и либерали свих профила? Можда ће нас либерали лицемерно назвати «фашистима». Али ово је боље од речи којом ће се наша деца звати ако не прихватимо свет ванредног стања сада. Ви савршено разумете о чему се ради.

 

Материјал информативне агенције Initivm.net,Мађарска

Превод: Танај Чолханов/Њуз Фронт

 

Сорош и педофилија

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »