Вучић о Руском центру: Решено је, решава се све

Држава има озбиљну политику и не руководи се тиме шта се некоме свиђа или не свиђа, већ оним што су интереси Србије, одговорио је председник Александар Вучић на питање о статусу Руско-српског хуманитарног центра (РСХЦ) у Нишу, преноси Спутњик.

„Ми радимо оно што је наш посао и што је најбоље за Србију и тако ћемо се понашати и у будућности“, рекао је Вучић новинарима у Нишу.

На питање када ће бити решено питање статуса Центра, Вучић је рекао:

„Решено је. Решава се све. Не знам ја о чему ви говорите. Са мном се, као председником Републике, разговара зна се на који начин и зна се како ја разговарам са њима. Водим рачуна о интересима државе. Када буде било каквих промена о било каквом статусу, бићете обавештени.“

Уз констатацију да би неки увек да траже политички разлог да некога критикују, упитао је да ли је потребно да се спасавају животи људи, да се раде најбоље ствари за становништво или да се бавимо политиком.

„Уколико бисмо то потписали рекли бисте да смо окренули леђа ЕУ и да нисмо на европском путу, а ако не бисмо потписали онда бисте рекли — одрекли сте се браће Руса. Држава има озбиљну политику и не руководи се тиме шта се некоме свиђа или не, већ својим интересима“, рекао је Вучић.

Вучић о Руском центру: Решено је, решава се све

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »