Нови скандал жупника Копића: Дете из мешовитог брака назвао «српским мућком», отац детета након тога свештеником «обрисао под»

Католичка црква у БиХ уздрмана је новим скандалом, поново у главној улози са похотним свештеником Иваном Копићем, сада већ одлазећим дервентским жупником, који је августа прошле године остао упамћен по секс-скандалу. Тада је за длаку сачувао статус свештеника, али овога пута скупо га је коштао, тачније тешких батина, предуг језик, а у питању му је и даљи статус «божијег човека».

Свештеник Иван Копић

Медији преносе гласине да је дервентски капелан недавно брутално претучен, и то, ни мање ни више, него од свог кума.

Иван К. је «ничим изазван извређао кумово дете, које је из мешовитог брака и назвао га погрдним надимком». Мада није потврђено да је реч о кумчету, сазнајемо да се све одиграло преко границе, у Славонском Броду, у Хрватској.

 Ти си српски мућак?! — рекао је дервентски свештеник на светковини крштења парохијану М. Ч., иначе, рођеном Дервенћанину, коме је отац Хрват, а мајка Српкиња.

Очевици тврде да су изазвани отац и син са друштвом задуго «брисали под» охолим свештеником и да је сав крвав завршио у болници.

СЕКС АФЕРА

ВРХ Босанска надбискупија и кардинал Винко Пуљић на оба ока су зажмурили прошле године након Ивановог кршења целибата и секс-афере с фаталном Сашком Ковачевић из Модриче.

Не само да није одстрањен из Католичке цркве, него је од неких доживљен као «тешки мученик». Уместо искључења, Иван је премештен у дервентску жупу.

Н. ЂУРИЋ

http://www.novosti.rs

Нови скандал жупника Копића: Дете из мешовитог брака назвао «српским мућком», отац детета након тога свештеником «обрисао под»

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »