Пријем поводом почетка сајма „Партнер 2019“

Свечани пријем поводом отварања деветог по реду сајма наоружања и војне опреме „Партнер“, приређен је синоћ у Дому Гарде на Топчидеру.

фото :МО

Пријему су присуствовали министар одбране Александар Вулин, в.д. помоћника министра за материјалне ресурсе Ненад Милорадовић, начелник Управе за одбрамбене технологије генерал-мајор Младен Вуруна, представници ЈП „Југоимпорт-СДПР“, делегације домаћих и иностраних излагача који ће се од 25. до 28. јуна представити на најзначајнијем сајму наоружања и војне опреме у Југоисточној Европи, као и други гости.

Министар одбране Александар Вулин истакао је да ће на сајму „Партнер“ моћи да се виде индустријски новитети које Србија може да понуди, као и да је сајам наоружања и војне опреме одлична прилика за упознавање других излагача, њихових индустрија, потреба и опреме.

Министар Вулин је пожелео гостима не само да пронађу време за упознавање домаће индустрије, већ и за упознавање нашег народа, јер како каже, уколико то учине, сигуран је да ће пожелети поново да дођу у Београд и Србију.

— Најбољи део наше земље су наши људи, срдачни и добри, људи који воле госте, разумеју друге нације и културе – рекао је министар одбране.

фото :МО

Вршилац дужности помоћника министра за политику одбране Ненад Милорадовић пожелео је свим гостима добродошлицу у Србију и изразио наду да ће предстојећи сајам „Партнер“ бити прилика за јачање постојећих пријатељства и пословних контаката, али и стицање нових.

Милорадовић је најавио богат изложбени програм, велики број пратећих активности, као и бројна изненађења која је припремила домаћа индустрија, а која  ће гости по први пут видити на сајму.

фото :МО

На сајму „Партнер“, који ће данас свечано отворити председник Републике Србије Александар Вучић, наступиће 128 излагача, 96 из Србије и 32 из иностранства.

Покровитељ сајма је Министарство одбране Републике Србије, суорганизатор је ЈП „Југоимпорт-СДПР“, а извршни организатор Београдски сајам.

фото :МО


Пријем поводом почетка сајма „Партнер 2019“

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »