Антић: Сви дежурни тимови ЕПС-а и ЕДБ-а остају у стању приправности

Министар рударства и енергетике Александар Антић, изјавио је да су радници ЕПС-а и Електродистрибуције Србије током читаве ноћи напорно радили у изузетно тешким условима, како би у највећој мери отклонили последице незапамћеног невремена које је јуче погодило већи део Србије и територију града Београда.

– Посебно је тешка ситуација била у Београду, где је услед великих падавина, један број трафостаница био поплављен. Дежурни тимови су током читаве ноћи вршили испумпавање воде и отклањање кварова, тако да је у овом тренутку, само 7 (седам) потрошача који су везани за приватне трафо станице, без напајања. Дакле, у овом тренутку, сва домаћинства на територији Београда имају нормално снабдевање струјом, изјавио је министар Антић.

Он је нагласио да ће сви дежурни тимови остати у стању приправности и пратити даљи развој ситуације, потпуно спремни за брзо и ефикасно реаговање.

Извор: Министарство рударства и енергетике

фото: Танјуг

The post Антић: Сви дежурни тимови ЕПС-а и ЕДБ-а остају у стању приправности appeared first on Социјалистичка партија Србије.

Source: Социјалистичка партија Србије (http://www.sps.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »