Пас «Модрић»: холандски овчар који пролази кроз сваку «одбрану» наркодилера(ФОТО)

Полиција у Атлантику, провинцији на северу Колумбије на Карипском мору, набавила је двогодишњег холандског овчара у октобру прошле године, кога су назвали «Модрић», по фудбалеру који је прошле године на Светском фудбалском првенству освојио награду за најбољег играча првенства, преноси Хина.

Foto: Cortesía Policía Nacional.

Како се наводи, пас је показао талент и добар њух, а тамошња полиција тврди како је већ постигао велике успехе у заплени дроге.

Модрић се у пратњи полицајаца вешто креће по путевима и местима где заустављају и контролишу аутомобиле, а у прва четири месеца открио је два килограма дроге у различитим операцијама.

Foto: Cortesía Policía Nacional.

Поједини полицајци у Атлантику тврде да се Модрић за кратко време претворио у «ужас» за трговце дрогом у тој зони, јер му, како наводи Хина позивајући се на колумбијске новине, не промакне ни грам дроге.

Међу акцијама у којима је учествовао, полицајци спомињу пут од Баранкиле до Картахене, када је заустављена једна жена у државном аутомобилу и када им је Модрић сигнализирао да нешто није у реду, након чега је полиција још детаљније прегледала возило и у њему пронашла 322 грама кокаина.

 

Пас «Модрић»: холандски овчар који пролази кроз сваку «одбрану» наркодилера(ФОТО)

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »