Миличковић: Зеленовићева власт може се назвати пљачкашком

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 22.06.2019.

 

Милосав Миличковић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Понајмање Небојша Зеленовић има права да било коме држи лекције о понашању. Човек који се, као градоначелник Шапца, сумњичи за вишемилионску корупцију, нема ни најмање морално право да коментарише било какве изјаве председника Александра Вучића.

Управо се Зеленовићева власт може назвати штеточинском, а можда је чак боље рећи пљачкашком, имајући у виду недавну одлуку тужилаштва да се против њега поднесе кривична пријава због злоупотребе службеног положаја.

Човек који је ишао и у Стразбур, како би кукавички пљувао своју земљу, по свему судећи је добро завукао руке у џепове грађана Шапца, јер се сумња да их је, само једним својим потезом, опљачкао за пет милиона динара.

Управо је то слика и прилика политике Савеза за Србију и Зеленовићевих сабораца Ђиласа, Јеремића и Обрадовића, који по сваку цену желе да се поново докопају фотеља како би, из сада пуне државне касе, могли да дођу до нових 500 милиона евра.

Срећом, грађани Србије не пате од колективне амнезије и нису заборавили како се живело у време власти Ђиласа, Јеремића и Тадића када је више од пола милиона људи остало без посла, када су свакодневно стављани катанци на фабрике, када је минимална зарада у Србији за четири године повећана за читава 3 евра – са 159 на 162.

За разлику од њих председник Александар Вучић је у последњих пет година отворио више од 180 фабрика, минимална зарада данас је 230 евра, а број незапослених је преполовљен.

Напори Зеленовића и његових сабораца да се докопају новца грађана, зарад новог спровођења политике отимања и пљачке, тешко да се могу назвати прикривеним. Грађанима је више него јасно да они желе само поново да се богате на грбачи народа.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »