Кршљанин: Догађаје у Тбилисију могуће је довести у исту раван са догађајима у Украјини, Молдавији,Косову,Северној Македонији

Догађаји у Тбилисију су унапред организована акција западних специјалних служби против Русије и православног света из арсенала хибридних ратова.

Овакву оцену дао је научник и дипломата Владимир Кршљанин специјално за Њуз Фронт.

Према његовим речима, догађаји у Тбилисију могу се ставити у исту раван са догађајима у Украјини, Молдавији, Црној Гори, на Косову и северној Македонији.

„Свугде постоје јаки ударци на јединство православног света, у складу с приступом Бжежинског, да је након пораза комунизма главни противник Запада православље.Организатори насилних догађаја у Тбилисију који су емитовани у реалном времену широм света, хтели су да створе утисак у светској заједници, и пре свега у јавности најправославнијих земаља, да међу њима нема јединства и да снага православља представља у ствари фатаморгану религијских фанатика. Запад се борио против православља још од 4. века. У садашњем хибридном рату, који ће се интензивирати, морамо уложити више напора да ојачамо и искористимо наше цивилизацијске вредности — љубав, солидарност, креативност, невезаност, колегијалност, јер они морају превладати над западним сукобом, похлепом и лицемјерјем. Наши народи и цели свијет то очекују од нас “, изјавио је Кршљанин.

Кршљанин: Догађаје у Тбилисију могуће је довести у исту раван са догађајима у Украјини, Молдавији,Косову,Северној Македонији

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »