Репрезентативац БиХ: Нећу да играм против тзв Косова. Србин сам, не признајем независност Косова и тачка!

Одбојкашки репрезентативац БиХ Милош Поповић изјавио је да он и други чланови тима из Републике Српске сигурно неће играти против тзв. Косова у Новом Пазару, уколико би се обистиниле најаве председника Савеза Алије Фатића.

Фатић је недавно, пошто је објављено да ће одбојкашице Србије 17. јула играти пријатељски меч против Азербејджана на Палама, најавио такву могућност, без консултација са играчима и Управним одбором.

Желим, пре свега, да нагласим да сам спортиста и да ми је криво што се све ово дешава, али сам морао да реагујем. Кровни савез је састављен од савеза РС и ФБиХ и ја, као и отприлике 60 одсто чланова А селекције, у репрезентацији БиХ, представљам матични савез и Републику Српску. Зато сигурно никада и ни у ком случају не бих играо против самопроглашеног Косова, а у разговору са колегама схватио сам да сви играчи српске националности размишљају исто. Србин сам, не признајем независност Косова и тачка. Питам се на шта би личила та репрезентација уколико не би играли играчи из Српске . рекао је Поповић за Глас Српске.

Репрезентативац БиХ: Нећу да играм против тзв Косова. Србин сам, не признајем независност Косова и тачка!

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »