Поповић: Ако прође закон, Ђукановићу забранити улазак у Србију

Министар за иновације и технолошки развој и лидер Српске народне партије Ненад Поповић, каже, за «Новости», да чврсто остаје при ставу да је режим Мила Ђукановића непријатељски према Србији и српском народу:

Ненад Поповић (фото :Лола Ђорђевић)

Њихов и циљ њихових ментора је да униште СПЦ и српски народ у Црној Гори. Такође остајем при ставу да је то криминални режим, за шта постоје докази који су у поседу међународних безбедносних агенција. Неки поступци против Мила Ђукановића и појединих грађана Црне Горе за криминал и шверц се већ воде, што је добро познато.

Уколико тај монтенегрински режим усвоји Закон о слободи вероисповести и крене на основу њега да нам отме Острог и Цетињски Манастир, а и све друге храмове СПЦ у Црној Гори, сматрам, и за то ћу се залагати, да Србија треба да предузме најоштрије мере против представника тог режима, као што је протеривање њиховог амбасадора из Србије, забрана уласка Милу Ђукановићу и представницима црногорске Владе у Србију, као и предузимање економских мера, али и блокаде имовине и других пословних активности у Србији.

Поповић наводи да Острог и српске светиње у Црној Гори морамо бранити одлучним и чврстим мерама:

— Овде узмицања нема!

Поповић: Ако прође закон, Ђукановићу забранити улазак у Србију

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »