Чудно извињење црногорског глумца: Псовао и вређао Србе, изнервиран речником оних који су нас завадили?

Глумац Црногорског народног позоришта Зоран Вујовић извинио се, како је навео «свим добрим људима» пошто је на свом профилу на друштвеној мрежи Фејсбук вређао и псовао Србе.

Он је навео да упућује извињење свим добрим људима Црној Гори и Србији, и шире који су се пронашли његовој изјави, а на њих се није односило, и казао да су његове речи биле упућене онима који «нас успеше међу собом потровати».

«Поред свега што се догађа, вишедеценијски у Црној Гори и Србији, од стране оних који на дневно-политичком, друштвеном, јавном и сваком другом нивоу, под окриљем речи демократија ‘владавина народа’, под окриљем слободе изражавања, где свакодневно слушамо говоре мржње, позиве на рат, вулгарности свих могућих врста, којима циљано све нас отроваше и острасише у погрешном правцу, не бисмо ли се што боље међузавадили, испаде моја изјава највећи непријатељ српском народу у Црној Гори, Србији па и шире», навео је он.

Како је додао, за 20 година бављења глумом, није успео оволику пажњу никад да привуче као што је привукао статусом на Фејсбуку.

Поједини портали у Црној Гори објавили су данас да је глумац Црногорског народног позоришта Зоран Вујовић на Фејсбуку вређао и псовао Србе.

«Схватите од Цетиња, Жабљака Црнојевића, Дукље, обала Рибнице, да сте поникли и посрнули одавде, мајку вам ј*** отровну, издајничку.. Који ваши Храмови, мајку вам ј**** ненормалну до једнога, идиоти исфрустрирани», написао је Вујовић револтиран наступом новинара београдског листа «Информер» Драгана Вучићевића на ТВ Пинк.

Због говора мржње такође на Фејсбуку, саветница у амбасади Црне Горе у Турској Мирна Никчевић, суспендована је до окончања дисциплинског поступка који је поведен против ње, преноси Бета.

Чудно извињење црногорског глумца: Псовао и вређао Србе, изнервиран речником оних који су нас завадили?

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »