Уживо: Директна линија са Владимиром Путином 2019.

Председник Русије Владимир Путин одговара данас у «Директној линији» на питања руских грађана. «Директна линија » одржава се 17-и пут. У овом моменту на адресу руског председника стигло је 1 506 171 питања, а питања ће стизати и током емисије. 

Руси живе теже

Грађани Русије живе теже, пошто се пре неколико година Русија суочила са неколико шокова, који су поткопали домаће тржиште и негативно се одразили на социјалну сферу.

„Подсетимо, пре неколико година смо се суочили са неколико шокова – то чак нису спољни шокови, у вези са такозваним санкцијама или спољним ограничењима, већ са ситуацијом на тржишту наше традиционалне робе коју извозимо – нафте, нафтних производа, гаса, метала, хемијских производа и неких других производа. Зато се код нас појавио такав непријатни елемент у економији и у социјалној сфери“, рекао је Путин.

Међутим, ситуација се побољшава.

Путин тражи да се провери обраћање једног грађанина, који је саопштио да ради за 10.000 рубаља (око 130 евра). Он сматра да је то против закона и тражи од надлежних органа да предузму мере.

Прва питања тичу се националних пројеката,плата радника…

11:10: Председник Путин улази у студио.

Уживо: Директна линија са Владимиром Путином 2019.

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »