И црногорски глумац вређа Србе

Зло из проусташких монтенегрина не престаје да кључа, након Мирнине жеље да пали Србе и храмове, придружио јој се и Зоран Вујовић, глумац Црногорског народног позоришта. Вујовић је на свом Фејсбук профилу извређао Србе, назвавши их издајницима, потурицама, смећарима уз псовке.

“Гледам ово смеће из информера у студију са Ведраном Рудан бара бар- смијешно… Лапрда свеколико о великој србији… Идиоте олошки схвати једном да си смрда, велико ништа, слушај колико широко жена размишља, ј… ти пас матер… На концу и најуже, схватите древна српчад да сте поријеклом из Црне Горе до једнога ј…нога… Схватите од Цетиња, Жабљака Црнојевића, Дукље, обала Рибнице, да сте поникли и посрнули одавде, мајку вам ј…. отровну, издајничку… Који ваши храмови мајку вам ј…. ненормално до једнога, идиоти исфрустрирани… На шта је личила келија св Василија Острошког, од ње сте хотел направили мајку вам ј…. велико ништавну… Не могу у манастир Цетињски од вас ући ништавила ниједна… Палили су Турци манастир Цетињски незналице али га нико никад преузео није, св Петар Цетињски је кидао вама изроди главе и носеве, отуда кидоноси и издајице… Не потурице… Турци су били противници достојни борбе, ваша борба смећари ниједни, адолесцентни, загорчава живот свима на овим просторима годинама уназад…Пих, што мени изгледа бљутав, гадан, одвратан, бескористан сав рад овога народа који је дигао руке од себе…Да су нам вјечни дједови, у гроб се преврћу… ЖИВЈЕЛИ”, написао је Вујовић.

„Куља гној из обољелих душа… Кад све искуља или ће бити прочишћене или ништа од њих неће остати. Онима од којих нешто остане после читавог овог пражњења садржаја можда има спаса“, реаговао је на свом Фејсбук профилу Марко Ковачевић, портпарол НСД на писање Вујовића и додао:

„Овоме, ако му је ово искуљало када му се само благо загребало по површини слушног апарата, тешко да има… Запамтите, мржњу је најлакше побједити. Не треба бити против човјека, него против зла у њему“.

ИН4С

И црногорски глумац вређа Србе

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »