Ђорђе Милићевић: Одлуку о учешћу СПС-а у власти на Старом граду донеће Градски одбор СПС

Шеф посланичке групе Социјалистичке партије Србије (СПС) Ђорђе Милићевић изјавио је да ће одлуку о учешћу социјалиста у владајућој коалицији у градској општини Стари град донети руководство градског одбора СПС у договору са врхом странке.

Милићевић је новинарима у Скупштини Србије рекао да социјалисти јесу део градске власти у Београду и да деле вредности и одговорности за све што се чини у престоници.

“Наравно да смо против свих активности које воде ка нарушавању инвестиционог циклуса и развоја Београда”, навео је Милићевић.

На питање да појасни да ли је СПС део владајуће коалиције у општини чији је председник Марко Бастаћ, један од лидера опозиције, с обзиром да је сам Бастаћ изјавио да “се не може похватати” ко чини коалицију и да не постоји коалициони споразум, Милићевић је казао да не зна да ли постоји тај коалициони споразум, јер он није члан градског одбора СПС.

“Не знам да ли постоји коалициони споразум, а да ли ће СПС учествовати у раду већине, одлуку ће донети Градски одбор СПС”, поновио је Милићевић.

https://youtu.be/r7j2pCy_JrE

Извор: Танјуг

The post Ђорђе Милићевић: Одлуку о учешћу СПС-а у власти на Старом граду донеће Градски одбор СПС appeared first on Социјалистичка партија Србије.

Source: Социјалистичка партија Србије (http://www.sps.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »